Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy wypali ekranizacja minecrafta?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. przeglądając facebooka natknąłem się na ten artykuł

www.instalki.pl/aktualnosci/rozrywka/13644-minecraft-ekranizacja.html

jak myślicie to wypali? i czy byście poszli na to do kina? ciekawe jaka by była fabuła. co o tym myślicie?

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Hmm... Jak dla mnie Bomba :P ... Wiele rozmyślałem ze znajomymi czy powstanie jakiś film z Minecrafta albo jakieś innej gry podobnej mu :D ... Z wielką chęcią wybiorę się do kina na to :DDD

Opublikowano

ja bym oficjalnie poszedł ale jakby postacie wyglądałyby jak na tym filmie 

Na instalkach.pl piszą że mają być "prawdziwi aktorzy" i nie będzie to "komputerowa animacja" co mnie zastanawia jak oni to chcą zrobić a fabuła -,- nie wiem przygoda z zabiciem smoka kresu?

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Nie wyobrażam sobie tego. Mogli by zekranizować coś porządnego. np. battlefield'a, Cod'a albo coś co po prostu się do tego nadaję. Bo na pewno minecraft nie nadaję się do ekranizacji...

Opublikowano

I wyszedł by kolejny film wojenny.

lepsze to niz stiv ktory pokonuje drejgona kresu

Film nie wypali wiadome.Nie wiadomo jaka oni tam fabule smarza

TONV8iZ.png

Opublikowano
lepsze to niz stiv ktory pokonuje drejgona kresu

A czy ja mówię co jest lepsze? Chodzi mi o to, że nie ma sensu ekranizować gry, której ekranizacja będzie wyglądać jak każdy inny film wojenny.

Opublikowano

Rzeczy tego typu na YT mają dużą oglądalność, więc powinno wypalić :)

Opublikowano

Pewnie duza popularność by była u dzieci z podstawówki sądząc po ilosci dodawanych przez nich filmikow na yt.^_^

Opublikowano

Bez sensu pomysł.

Niech zrobią ekranizację Tibii. To by było coś dopiero. 

Zresztą jak można zrobić ekranizację gry bez fabuły? xD

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

@cichy. @glosny. 

Pewnie bedzie takie cos o gdzie ja sie obudzilem "rzal pl" oks ide porabac drewienko fajnie spoko o potworki pozabijam a teraz zbrojka i portalek ide na smoka haha wygralem dowidzenia

TONV8iZ.png

Opublikowano

Powiem tak, film będzie nieźle się sprzedawał, hajs z tego będzie, lecz byłaby taka fala hejtu, że pewnie by długo nie był na ekranach.

Opublikowano

I wyszedł by kolejny film wojenny.

Wymieniłem tylko 2 przykłady lecz tak naprawdę jest masa gier które idealnie nadają się do ekranizacji. np. Uncharted, The Last of Us itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...